Clinica Ana Medical Center – Ploiesti

Amniocenteza si biopsie vilozitati coriale in Ploiesti, la Ana Medical Center!


1.800 lei

Ginecologia si obstetrica sunt doua specialitati interconectate, pentru care Ana Medical Center colaboreaza cu medici specialisti din Ploiesti si Bucuresti, totul pentru ca sanatatea ta sa primeasca cea mai buna ingrijire si cel mai bun tratament. Ginecologia este o specialitate medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor aparatului genital feminin, in timp ce obstetricii ii revine supravegherea femeii in perioada sarcinii, nastere si postpartum. Pentru problemele din ambele sfere, noi avem raspunsul de care ai nevoie!

Cele mai frecvente proceduri/tratamente sunt:

 • ecografia de confirmare a sarcinii
 • ecografia de prim trimestru
 • ecografia de trimestru II 3D/4D
 • ecografia cardiaca in sarcina
 • ecografia cervicala
 • ecografia de trimestru III
 • testarea genetica prenatala non-invaziva: Testul Harmony
 • testarea genetica prenatala invaziva: Amniocenteza
 • biopsia de vilozitati coriale

In cadrul Ana Medical Center, Specialitatea Ginecologie Ploiesti se bucura de prezenta urmatorilor medici:

 • Dr. DENISA IOANA NICA – medic primar obstetrica-ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, Spitalul Sanador, Bucuresti
 • Dr. BOGDAN STAICU - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Sanador, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie, ecografie morfofetala, amniocenteza, biopsie de vilozitati coriale, precum si alte servicii de natura ginecologica.
 • Dr. OANA DUMITRESCU - medic specialist obstetrica-ginecologie, A terminat cursurile la UMF Targu-Mures. A lucrat in Spitalul Lotus si in clinica Regina Maria, dar si in Spitalul Universitar din Bucuresti, in prezent activand la Sanconfind.
 • Dr. CHADI MUHEIDLI – medic specialist obstetrica si ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, Dacia Medical Center, Spitalul Sanador, Bucuresti.
 • Dr. GIORGOS XYDIAS – medic specialist in infertilitate si reproducere umana asistata, Clinica Medimall Atena

Consulta lista de preturi

Calendarul ecografiilor in sarcina

Monitorizarea atenta a sarcinii te scapa de multe griji si dureri de cap, atat in perioada in care esti insarcinata, cat si dupa nastere. Asa poti afla, pas cu pas, cum se dezvolta bebelusul tau, daca totul este in regula sau exista vreo problema si trebuie intervenit pentru a o rezolva.

Vezi calendarul

Morfologia de prim trimestru – primul pas in a detecta probleme ce pot pune in pericol viata fatului

Morfologia fetala de trimestrul I este primul hop in sarcina. Atunci afli daca bebelusul tau se dezvolta normal sau daca are anumite probleme de crestere, precum si care este probabilitatea ca fatul sa dezvolte un sindrom, cum ar fi Down. Este o ecografie complexa, care masoara anumiti markeri ce au un singur scop: sa iti spuna daca bebelusul tau este bine. Cand se face aceasta investigatie si cat de exacte sunt informatiile pe care le ofera, aflam de la dr. Denisa Nica, medic primar obstetrica-ginecologie la Ana Medical Center.

Citeste aici

Ecografia morfologica din trimestrul II este cea mai importanta investigatie din timpul sarcinii. Iti arata cum se dezvolta organele bebelusului si vezi daca totul este in regula cu el. Totusi, ea nu poate fi facuta oricand in trimestrul II, ci doar intr-un anumit interval. De ce, aflati de la dr. Denisa Nica, medic primar obstetrica-ginecologie la Ana Medical Center.

Afla mai multe

Morfologia de trimestru III: ultima ecografie definitorie

Este o investigatie importanta, ce evalueaza starea bebelusului inainte de nastere si te anunta daca au aparut eventuale probleme neprevazute. 

Vezi detalii

Putem spune ca morfologia fetala de trimestrul III este ultimul hop al sarcinii, pentru ca investigatia are loc foarte aproape de momentul nasterii. In timpul acestei ecografii, evaluam daca bebelusul a crescut corespunzator sau daca sunt ceva probleme care il supara.

Dr. Denisa Nica

Testul PANORAMA iti ofera informatii valoroase despre starea de sanatate a copilului tau. Printr-o simpla recoltare de sange, inca din saptamana a 9-a de sarcina, afli sexul copilului si rezultate la cele mai frecvente modificari genetice pe care acesta le poate avea. Rata de detectie este de 99%.