Obstetrica – Ginecologie

Servicii medicale dedicate femeii inainte, in timpul si dupa sarcina, analize si investigatii de specialitate, sanatatea femeii insarcinate, screening fetal si optiuni pentru nastere

Cele mai frecvente analize si investigatii sunt:

obstetrica ginecologie ploiesti

Sanatatea femeii

Gama completa de analize si investigatii pentru sanatatea aparatului reproducator al femeii, ecografie mamara. 

Sanatatea gravidei

Servicii complete in preconceptie, conceptie, analize si ecografii in timpul sarcinii, optiuni de nastere in sistem public si privat. 

Infertilitate de cuplu

Diagnosticarea cuplului infertil, propunerea celor mai bune solutii si realizarea procedurilor in tara si strainatate. 

test hpv ploiesti

Stiai ca:

Tratament HPV gratuit

Suntem alaturi de tine pentru prevenirea afectiunilor din sfera ginecologica cu o oferta speciala pentru tratarea infectiei cu Human Papiloma Virus (HPV).

Daca efectuezi testul de genotipare HPV in clinica si rezultatul este pozitiv, beneficiezi de 3 luni de tratament gratuit

Costul acestui tratament pe piata, pentru cele 3 luni, este de aproximativ 1.500 lei. Contacteaza-ne pentru a afla care sunt conditiile de accesare a ofertei!

Analiza de genotipare HPV indica ce tulpini de HPV au cauzat infectia si te ajuta sa urmezi un tratament corect, eficient, la recomandarea medicului.

Parteneriat pentru nastere la spital de stat, in Bucuresti

In clinica noastra, oferim servicii complete de obtinere, confirmare si monitorizare a sarcinii, pana la momentul nasterii.

Pentru mamicile paciente ale clinicii noastre care isi doresc sa nasca la un spital de stat, am creat un parteneriat cu Dr. Ciprian Pop-Began, medic primar obstetrica-ginecologie. Astfel, din saptamana 36 de sarcina, putem colabora cu Dr. Pop-Began.

Acesta poate oferi asistenta pentru nastere in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Elias, din Bucuresti.

Intra aici pentru a face cunostinta cu Dr. Ciprian Pop-Began!

Echipa

Contam pe medici obstetrica – ginecologie cu o vasta experienta, cu multiple competente specifice domeniului 

OFERTA SPECIALA

Primesti cate 50 lei reducere la ecografiile morfofetale de Trim. II si Trim. III, daca faci la noi in clinica morfologia de Trim. I + Dublu Test