Ecografie morfo-fetala

Dr. Denisa Nica, medic primar obstetrica-ginecologie, competenta pentru realizarea morfologiilor fetale, esentiale in sarcina

Din grija pentru bebelusul tau!

Am creat o oferta speciala care se adreseaza pacientelor aflate la inceput de sarcina.

Iti oferim cate 50 lei reducere la fiecare dintre ecografiile morfofetale de trimestru II si III, daca realizezi tot la noi in clinica Morfologia de Prim trimestru + Dublu Test, la un pret competitiv de 508 lei.

Practic, vei plati doar 450 lei pentru ecografia de sarcina Trim. II 3D/4D + Doppler si 450 lei pentru ecografia de sarcina Trim. III 3D/4D + Doppler.

Bucura-te de cei 100 de lei reducere la aceste investigatii esentiale in sarcina!

Ce sunt si la ce ajuta morfologiile fetale

Ecografiile morfofetale sunt investigatii esentiale in sarcina, pe care toate mamicile ar trebui sa le faca conform indicatiilor medicului specialist. Ele constau in scanarea cu ultrasunete a fatului si a mediului intrauterin, fiind complet inofensive si nedureroase, atat pentru pacienta, cat si pentru copil. Se realizeaza in intervale precise de timp, pe parcursul fiecarui trimestru in parte.

Morfologie Prim Trimestru

Prima ecografie esentiala din sarcina, care ofera primele informatii complete asupra fatului.

Ecografia 3D/4D + Doppler (saptamana 11-14 de sarcina) + Dublu Test

Morfologie Fetala Trim. II

Cea mai importanta ecografie din sarcina, cu posibilitatea de a detecta malformatii si anomalii. 

Ecografia 3D/4D + Doppler (16-20 saptamani) + posibilitate efectuare Triplu Test

Morfologie Fetala Trim. III

Ultima mare ecografie inainte de nastere, evolutia fatului si pregatirea lui pentru a veni pe lume. 

Ecografia  3D/4D + Doppler (saptamana 32-34 de sarcina)

De ce sunt utile ecografiile de morfologie fetala?

  • Ofera informatii esentiale despre corpul bebelusului, pozitia placentei, a cordonului ombilical, a lichidului amniotic, a uterului si a colului uterin.
  • Identifica posibile anomalii genetice sau malformatii.
  • Poate indica cu o precizie de pana la 95% sexul copilului.
  • Evalueaza varsta gestationala si estimeaza data nasterii .
  • Ajuta medicul sa ia decizii in timp util pentru binele mamei si al fatului.

Impreuna cu celelate metode de screening precum Dublu Test, Panorama, Amniocenteza si altele, morfologiile te ajuta sa previi complicatiile si sa ii oferi bebelusului tau sanse bune de dezvoltare pe parcursul sarcinii.

Beneficiezi de gama completa de ecografii necesare in sarcina, de la cele din perioada de preconceptie la morfologii fetale si ecografii de rutina. Specialistii nostri au competentele necesare in realizarea morfologiilor fetale la cele mai inalte standarde, bazandu-se pe aparatura de ultima generatie, cu o fidelitate ridicata si sigur, posibilitatea de a efectua ecografii 3D si 4D.

Ecografia morfofetala de trimestrul I se realizeaza cand sarcina are intre 11 si 14 saptamani. Atunci afli daca bebelusul tau se dezvolta normal sau daca are anumite probleme de crestere, precum si care este probabilitatea ca fatul sa dezvolte un sindrom, cum ar fi Down. Pentru a ne asigura ca bebelusul este sanatos, efectuam diferite masuratori si verificam osul nazal, ductul venos si fluxul prin valva tricuspida.

Ecografia morfologica din al doilea trimestru se face in saptamanile 16-20 de sarcina, conform noilor reglementari in domeniu. Nu mai tarziu, nici mai devreme. In acest interval, fatul este foarte bine dezvoltat, iar pozitia lui in uter ne permite o vizualizare buna a parametrilor care ne indica daca este sanatos sau daca sufera de o anumita malformatie.

Avantajele efecturarii morfolofiilor fetale la Ana Medical Center

Este important sa efectuezi in clinici de specialitate investigatiile legate de sarcina, in special ecografiile de morfologie fetala, pentru a beneficia de acuratete maxima a rezultatelor.

Ana Medical Center este Centru de Excelenta in Obstetrica-Ginecologie si iti pune la dispozitie:

Daca de abia ai aflat ca esti gravida, trebuie sa stii ca exista un pachet complex de analize pe care trebuie sa le efectuezi cat mai repede. Afla detalii din articolul Pachet confirmare sarcina-analize pentru el si ea.

OFERTA SPECIALA

Primesti cate 50 lei reducere la ecografiile morfofetale de Trim. II si Trim. III, daca faci la noi in clinica morfologia de Trim. I + Dublu Test