9 din 10 cupluri au obtinut o sarcina

Rata de reusita, in 2023, in clinica noastra, este de peste 90%, pentru cuplurile infertile.
Din aceasta vara, poti depune din nou dosarul pentru decontarea procedurii de Fertilizare in Vitro.

Diagnosticare de top
Solutii la standarde europene, aproape de casa, in Ploiesti

Consultatie si consiliere gratuite

Consiliere si consultatie gratuita pentru depunerea Dosarului pentru Decontarea FIV

Cea mai buna solutie pentru tine

Selectarea tratamentului, abordare personalizata, decizie eficienta

Gama completa de tratamente

Propunerea celor mai bune solutii si realizarea procedurilor in tara si strainatate. 

Ana Medical Center, firesc, cea mai buna alegere. Avantaje si beneficii.

Iti suntem alaturi de la diagnosticare la realizarea procedurii de reproducere umana asistata medical, incluzand pachete avantajoase de nastere, cu optiunea de a naste in maternitati publice si private, din Prahova sau Bucuresti.

Specialistii nostri te monitorizeaza pe parcursul celor 9 luni de sarcina. Iti oferim suport chiar si dupa venirea bebelusului, prin servicii dedicate precum: neonatologie, pediatrie, ecografie etc.

Fertilizarea in Vitro este o sansa reala pentru cuplurile care nu pot avea copii. Cazurile pentru care se ajunge la aceasta procedura sunt variate:

  • de natura feminina – endometrioza, rezerva ovariana redusa, probleme cu uterul sau cu trompele uterine (insuficienta ovariana prematura, fibroame uterine, lipsa trompelor uterine), probleme cu ovulatia, probleme cu anticorpii care dauneaza ovulelor, ligaturarea trompelor etc.
  • de natura masculina – numar mic de spermatozoizi (oligospermie), probleme cu anticorpii care dauneaza spermei sau ovulelor, inabilitatea spermei de a penetra sau de a supravietui in mucusul cervical, inversarea vasectomiei.
 

Beneficiarii programului de decontare FIV 2024

Beneficiarii programului sunt cuplurile si femeile infertile, care au fost diagnosticate cu o afectiune incompatibila cu reproducerea pe cale naturala, de catre un medic specialist in obstetrica-ginecologie cu supraspecializare FIV si reproducere umana asistata medical.

In cadrul programului, un beneficiar poate primi beneficiul social pentru un numar de maximum 3 proceduri pe an pe toata perioada desfasurarii programului. 

Criterii de eligibilitate pentru inscrierea in program

Conditiile cumulative pentru acordarea beneficiului social in 2024 sunt:
a) NOU! un membru al cuplului infertil (casatoriti sau nu)/femeia infertila sunt cetateni romani, cu domiciliul in Romania;
b) cei doi membri ai cuplului infertil (casatoriti sau nu)/ femeia infertila sa aiba calitatea de asigurat in sistemul de asigurari sociale de sanatate din Romania;
c) procedurile medicale de specialitate recomandate trebuie sa se desfasoare intr-o unitate medicala de pe teritoriul Romaniei afiliata programului, autorizata sa desfasoare acest tip de activitati specifice;
d) varsta femeii beneficiare sa fie cuprinsa intre 20 si 45 ani, pana la implinirea varstei de 46 de ani.


Daca si tu vrei sa accesezi Programul national FIV 2024, pentru a beneficia de decontarea de 15.000 de lei, te astept la consultatie. In cazul in care ai deja analize facute, ia cu tine si rezultatele, atunci cand te prezinti la consult. Avem un punct de pornire si scurtam timpul necesar investigatiilor, astfel incat putem incepe cat mai repede tratamentul pentru obtinerea sarcinii.

 

Ovocite Donate, o optiune ce nu mai este de mult timp un tabu. Solutii in Romania si Grecia. FIV cu embrioni donati si mama surogat.

Fertilizarea in vitro este solutia recomandata multor cupluri care nu au reusit sa obtina o sarcina pe cale naturala si motivul pentru care mare parte din ele isi pot strange, acum, bebelusul in brate. Aceasta procedura vine cu o solutie si pentru femeile a caror rezerva ovariana a ajuns la final: ea se poate realiza si cu ovocite donate. Pentru ca poti deveni mama si daca materialul tau genetic nu este de buna calitate sau s-a terminat.

In Romania, donarea de ovocite este, cumva, la limita legii, ea fiind incadrata in legea transplantului, si este destul de ocolita, din cauza unor scandaluri din trecut, in care donatoarele de ovocite au cerut drepturi asupra copilului. Optiunea  din prezent este comandarea de ovocite congelate, din tari cu o legislatie optima pentru donarea de celule. 

Noi am decis sa colaboram cu Medimall Atena pentru aceasta procedura, o clinica din Grecia specializata in reproducere umana asistata, cu o echipa in care avem incredere totala si care se afla la o distanta relativ mica, ce poate fi parcursa in mai putin de doua ore cu avionul.

In plus, rata de succes cumulata a procedurilor este ridicata, chiar mai mare decat la fertilizarile in vitro clasice, cu ovocite proprii: 80%, fata de 60-65%.