Infertilitate: diagnosticare si solutii

Incerci de mai bine de 1 an sa concepi un copil pe cale naturala? Sau ai peste 35 de ani si incerci de cel putin 6 luni? Atunci ar fi bine sa te intrebi ce se intampla si sa descoperim impreuna cauza.

Servicii Diagnosticare Infertilitate

Diagnosticarea cuplului

Analize si investigatii complexe pentru un diagnostic rapid si corect

Cea mai buna solutie pentru tine

Selectarea tratamentului, abordare personalizata, decizie eficienta

Gama completa de tratamente

Propunerea celor mai bune solutii si realizarea procedurilor in tara si strainatate. 

Venim in intampinarea visului tau de a fi parinte cu numeroase avantaje si beneficii: 

Te intelegem, te sustinem si te ajutam sa gasesti cele mai bune solutii la problemele tale de fertilitate!

Iti vom fi alaturi de la realizarea procedurii de reproducere umana asistata, pana la mult asteptata nastere. Specialistii nostri te monitorizeaza pe parcursul celor 9 luni de sarcina. Iti oferim suport chiar si dupa venirea bebelusului, prin servicii dedicate precum: neonatologie, pediatrie, ecografie etc.

Ce spun cifrele

Clinica noastra ofera aceeasi rata de reusita a procedurilor de reproducere umana asistata, ca in toate tarile europene. La Ana Medical Center, sansele de succes sunt estimate cu acuratete si onestitate

Ovocite Proprii*
35%
Ovocite Donate**
80%
Diagnosticare
99%
IUI
17%

*media europeana pentru reusita primei proceduri de fertilizare in vitro cu ovocite proprii
**rata medie cumulata de succes pentru trei embriotransferuri, in Grecia

Infertilitatea afecteaza 1 din 6 cupluri. Un semn de intrebare trebuie pus atunci cand dupa 1 an de incercari, nu ai obtinut rezultatul dorit. Perioada de viata sexuala activa cu scopul de a obtine o sarcina se scurteaza la sase luni atunci cand femeia are peste 35 de ani. Daca simti ca ai o problema in acest sens, ar fi bine sa te adresezi unui medic specialist in infertilitate si sa incepi sa faci analize de infertilitate.

Incerci de mai bine de un an sa concepi un copil pe cale naturala?
Sau ai peste 35 de ani si incerci de 6 luni?

Atunci ar fi bine sa te intrebi ce se intampla si sa aflam impreuna care este cauza. In acest scop, exista o serie de analize pe care cuplul ar trebui sa le faca, pe langa cele de rutina, uzuale, pentru verificarea starii de sanatate. Histerosonografia (pentru doamne) si spermograma (pentru domni) sunt cel mai des intalnite.