Fertilizare in vitro in Romania si in Grecia


Servicii medicale dedicate cuplului infertil, optiuni decontare FIV in Romania, FIV cu ovocite donate si embrioni donati

Consultatie online GRATUITA pentru decontarea FIV prin Programul National 2024

Aprobarea dosarului pentru „Programul social de interes national de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii” se face in ordinea depunerii lor.

Fiind o metodologie diferita de cea a programelor anterioare este bine sa stii de la inceput ce ai de facut si sa depui cat mai rapid solicitarea pentru decontarea procedurii de FIV

La Ana Medical Center, suntem alaturi de tine si iti oferim consiliere online gratuita.

Dr. Denisa Nica, medic primar obstetrica-ginecologie cu experienta in reproducere umana asistata medical iti sta la dispozitie pentru a discuta in cadrul unei intalniri online tot ce ai nevoie sa stii pentru a beneficia de ajutorul de 15.000 lei oferit persoanelor infertile din Romania. Mai multe detalii despre program gasesti aici!

Bineinteles, iti oferim suport si pentru realizarea cu succes a procedurii, monitorizarea eficienta a sarcinii obtinute si realizarea nasterii in spital de stat sau privat.

Servicii Reproducere Umana Asistata

decontare fertilizare in vitro

Diagnosticarea cuplului

Analize si investigatii complexe pentru un diagnostic rapid si corect

Cea mai buna solutie pentru tine

Selectarea tratamentului, abordare personalizata, decizie eficienta. 

Gama completa de tratamente

Propunerea celor mai bune solutii si realizarea procedurilor in tara si strainatate. 

Fertilizarea in Vitro este o sansa reala pentru cuplurile care nu pot avea copii. Cazurile pentru care se ajunge la aceasta procedura sunt variate:

  • de natura feminina – endometrioza, rezerva ovariana redusa, probleme cu uterul sau cu trompele uterine (insuficienta ovariana prematura, fibroame uterine, lipsa trompelor uterine), probleme cu ovulatia, probleme cu anticorpii care dauneaza ovulelor, ligaturarea trompelor etc.
  • de natura masculina – numar mic de spermatozoizi (oligospermie), probleme cu anticorpii care dauneaza spermei sau ovulelor, inabilitatea spermei de a penetra sau de a supravietui in mucusul cervical, inversarea vasectomiei.
 

Procedura de fertilizare in vitro

Pasul 1 – stimularea superovulatiei
Pasul 3 – fertilizarea ovocitelor
Pasul 4 – cultura embrionarea
Pasul 5 – transferul embrionar 

Servicii fertilizare in vitro