Ofertele lunii

Servicii medicale dedicate femeii inainte, in timpul si dupa sarcina, analize si investigatii de specialitate, sanatatea femeii insarcinate, screening fetal si optiuni pentru nastere la cel mai bun pret

Cate 50 lei reducere la Morfologiile II si III

Pentru mamicile aflate la inceput de sarcina, am pregatit o oferta speciala.

Primesti 50 lei reducere la fiecare dintre ecografiile de morfologie fetala din trimestrul II si trimestrul III, daca realizezi la noi in clinica ecografia de morfologie fetala de prim trimestru + Dublu Test, la un pret competitiv de 508 lei.

Practic, vei plati doar 450 lei pentru ecografia de sarcina Trim. II 3D/4D + Doppler si 450 lei pentru ecografia de sarcina Trim. III 3D/4D + Doppler.

Ofera-i bebelusului tau sustinere din primele saptamani de viata! Intra aici si afla detalii despre importanta morfologiilor fetale.

cand se face morfologia fetala de Trim I

Tratament HPV gratuit

Ai grija de sanatate! Suntem alaturi de tine pentru prevenirea afectiunilor din sfera ginecologica cu o oferta speciala pentru tratarea infectiei cu Human Papiloma Virus.

Daca efectuezi testul de genotipare HPV in clinica, beneficiezi de 3 luni de tratament gratuit, in anumite conditii.

Costul acestui tratament pe piata, pentru cele 3 luni, este de aproximativ 1.500 lei. Contacteaza-ne pentru detalii!

Pentru mai multe informatii despre infectia cu HPV, intra aici!

recoltare test babes papanicolau

4.100 euro, reducere de la 4.800 euro

Costul reprezinta pretul pentru procedura de fertilizare in vitro cu ovocite donate/embrioni donati, in Grecia, si nu acopera investigatiile si pregatirea ce se realizeaza in Romania. 

ovocite donate ploiesti
amniocenteza ploiesti

Fertilizare in vitro GRATUIT

Clinica noastra este partenera in Programul National de Fertilizare in Vitro si Embriotransfer. Astfel, te putem ajuta sa obtii decontarea decontarea procedurii FIV cu ovocite si sperma proprii, dar si ovocite donate, in valoare de 15.000 lei,  in conditiile incadrarii in criteriile de eligibilitate stabilite Guvern.