Fertilizare in vitro cu ovocite donate si embrioni donati

Servicii medicale dedicate femeii inainte, in timpul si dupa sarcina, analize si investigatii de specialitate, sanatatea femeii insarcinate, screening fetal si optiuni pentru nastere

Servicii FIV cu Ovocite Donate/Embrioni Donati

ovocite donate ploiesti

Diagnosticarea cuplului

Analize si investigatii complexe pentru un diagnostic rapid si corect

Cea mai buna solutie pentru tine

Selectarea tratamentului, abordare personalizata, decizie eficienta. 

Gama completa de tratamente

Propunerea celor mai bune solutii si realizarea procedurilor in tara si strainatate. 

De ce fertilizare in vitro cu ovocite donate? Medicina avanseaza continuu si propune solutii noi, de la zi la zi. Problemele de fertilitate isi gasesc si ele rezolvare mai usor decat acum cativa ani.

Fertilizarea in vitro este solutia recomandata multor cupluri care nu au reusit sa obtina o sarcina pe cale naturala si motivul pentru care mare parte din ele isi pot strange, acum, bebelusul in brate.
Aceasta procedura vine cu o solutie si pentru femeile a caror rezerva ovariana a ajuns la final: ea se poate realiza si cu ovocite donate. Pentru ca poti deveni mama si daca materialul tau genetic nu este bun sau s-a terminat.

In Romania, donarea de ovocite este, cumva, la limita legii, ea fiind incadrata in legea transplantului, si este destul de ocolita, din cauza unor scandaluri din trecut, in care donatoarele de ovocite au cerut drepturi asupra copilului.

Noi am decis sa colaboram cu Medimall Atena pentru aceasta procedura, o clinica din Grecia specializata in reproducere umana asistata, cu o echipa in care avem incredere totala si care se afla la o distanta relativ mica, ce poate fi parcursa in mai putin de 2 ore cu avionul.

In plus, rata de succes a procedurilor este ridicata, chiar mai mare decat la fertilizarile in vitro clasice, cu ovocite proprii: 60% fata de 35-40%. Mai mult, ai garantia ca primesti inapoi banii de procedura, daca nu reuseste.