Clinica Ana Medical Center – Ploiesti

Pentru analizele de laborator, clinica Ana Medical Center colaboreaza cu Synevo International. Compania este prezenta in 10 tari si detine 91 de laboratoare si peste 450 centre de recoltare. In Romania, Synevo are o retea de 16 laboratoare si 75 de centre de recoltare, iar paleta lor de investigatii cuprinde aproximativ 2000 de teste diferite de laborator, de rutina si de diagnostic avansat. Preturile analizelor, AICI.

Amplasat pe Platforma Comerciala Bucuresti Militari Chiajna, Laboratorul Central Synevo se distinge prin designul ultramodern, o replica exterioara a dotarilor sale de ultima ora. Inaugurat in decembrie 2010, acesta este rezultatul unei investitii de 10 milioane de Euro, cea mai mare din piata privata de laboratoare din Romania. Echipat cu aparatura unica in ţara noastra, Laboratorul Central de Referinta poate efectua analize deosebit de complexe intr-un timp mult mai scurt si cu o marja de eroare mult mai mica decat pana acum.”, se arata pe site-ul companiei.

Sarcina este o perioada frumoasa, poate cea mai frumoasa pentru unele dintre noi si, de ce nu, pentru unii dintre noi, caci cuplul este „gravid” pana la urma, chiar daca mama poarta bebelusul. Ca sa fie asa cum iti doresti, ar fi bine sa o planifici din timp si sa stii inca de dinainte de a confirma sarcina cum sa ai un copil sanantos si cum sa te simti bine in aceasta perioada.

Vezi detalii