Testimonial: Mamica de Matei

Speranta a reaparut in viata noastra atunci cand nu ne mai asteptam. Ea a venit sub forma unui om bland, cu vorba calda si impins de mult devotament: doamna doctor Denisa Nica.

Dupa 4 ani de lupta cu infertilitatea, doua sarcini pierdute si doua inseminari artificiale fara succes, dumneaei ne-a facut o promisiune care, in urmatorul an, s-a concretizat: am nascut un baietel cu ochisorii negri si zambetul mare. Un copilas pe care l-am dorit mai mult decat orice altceva in viata si pe care l-am asteptat cu sufletul la gura. Un copilas care ne-a dat alt sens vietii si care ne ofera in fiecare zi cate o premiera. Minunea noastra, Matei-David, este un adevarat dar de la Dumnezeu si un real miracol infaptuit de doamna doctor Denisa Nica, omul care a facut totul posibil, care a crezut in noi si in sansele noastre, iar pentru asta ii vom multumi toata viata. 
In fiecare dimineata, zambetul baietelului nostru ne face sa fim recunoscatori pentru sansa pe care am primit-o prin intermediul doamnei doctor. Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie gratitudinea pe care o avem fata de dumneaei, pentru rabdarea si increderea de care a dat dovada atunci cand aveam cea mai mare nevoie.
Pot spune ca Matei a avut un inger pazitor in persoana doamnei doctor, inca din clipa in care a inceput sa ii bata inimioara, cineva care a facut tot posibilul ca el sa se nasca sanatos si la termen.

 

Corina Ion, mamica de Matei

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole