Clinica Ana Medical Center – Ploiesti

Consultantul in lactatie este o persoana specializata in prevenirea si rezolvarea problemelor legate de alaptare. Consultantii in lactatie recunoscuti in intreaga lume sunt numai aceia care au fost acreditati de catre IBLCE (Comitetul International al Examinatorilor Consultantilor de Lactatie).

Persoana acreditata se numeste CONSULTANT IN LACTATIE CERTIFICAT INTERNATIONAL si poseda cunostintele si calificarea pentru a asigura o asistenta de calitate in alimentatia naturala. Ne bucuram sa o avem alaturi de noi pe dr. Ioana Panait, medic pediatru.

Vezi detalii

Vaccinarea – un moment incarcat de emotie si teama

Nu este mama care sa nu se fi speriat, dupa ce si-a vaccinat micutul, de efectele adverse. Fie ca vorbim de febra care cedeaza mai greu, de starea de iritabilitate a copilului sau de mici reactii alergice, vaccinarea este un moment destul de dificil, care presupune atentie si grija. Despre ingrijirea copiilor in astfel de momente, am discutat cu dr. Ioana Panait, medic pediatru la Ana Medical Center.

Citeste mai mult

Bolile copilariei. Cand trebuie sa ne ingrijoram.

Pentru parinti, orice boala a copilului, oricat ar fi de banala, poate crea spaima si ingrijorare. Fie ca vorbim de o raceala, o urticarie, o febra usoara, un nas care curge, o mica iritatie sau alergie, parintii se tem deseori sa nu fie ceva mai grav decat s-ar observa la prima vedere. Daca vorbim despre bolile copilariei, ingrijorarea creste exponential.

Ce trebuie sa stii

Cand “rotunjor” nu mai e dragut si e nevoie de ajutor

Suntem grabiti, mancam pe fuga si deseori ceea ce nu trebuie. Bun, e alegerea noastra pentru organismul nostru, dar ce facem cand in viata noastra vine un copil? Exemplul nostru este cel mai bun atunci cand vine vorba despre orice il implica pe el. Imitarea comportamentului adultului este cea mai rapida metoda de invatare.

Ce trebuie sa stii