Misiune

Misiunea clinicii Ana Medical Center este de a mentine o stare de sanatate buna a celor care ne ofera increderea lor, prin servicii de calitate si printr-o intampinare constanta a nevoilor.

 

[button href=”https://www.anamc.ro/galerie-video”]Galerie video[/button]

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Viziune

Suntem mereu in intampinarea nevoilor pacientilor nostri, prin servicii medicale de calitate oferite de specialisti, o educatie constanta pentru sanatate prin preventie si o atentie sporita oferita evolutiei starii de sanatate. Cei care au infiintat Ana Medical Center, in 2014, lucreaza si gandesc ca o echipa. Acest tip de cooperare eficienta si de viziune duc la o viziune unitara despre sanatate si educatie

Valori

Calitate. Mentinem cele mai inalte standarde si dorim sa le atingem constant masurand si imbunatatind serviciile oferite.

Inovatie. Suntem deschisi catre inovatie, incurajam evolutia si cautam intotdeauna ceea ce este mai bine si eficient pentru pacienti nostri.

Cooperare. Colaboram si discutam eficient in beneficiul pacientului.

Integritate. Pledam pentru principii morale inalte si standarde profesionale ce vizeaza onestitate, confidentialitate, incredere, respect si transparenta.

Intelegere. Mentinem un climat al dialogului atat cu pacientii nostri, cat si cu rudele acestora ori cu potentialii pacienti.

image-divider

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]