Clinica Ana Medical Center – Ploiesti

MORFOLOGIE FETALA LA CELE MAI INALTE STANDARDE


DR. DENISA NICA SI DR. BOGDAN STAICU

La ANA MEDICAL CENTER, beneficiezi de gama completa de ecografii necesare in sarcina, de la cele din perioada de preconceptie la morfologii fetale si ecografii de rutina. Specialistii nostri au competentele necesare in realizarea morfologiilor fetale la cele mai inalte standarde, bazandu-se pe aparatura de ultima generatie, cu o fidelitate ridicata si sigur, posibilitatea de a efectua ecografii 3D si 4D.

 

dr. Denisa Nica

dr. Denisa Nica

medic primar obstetrica-ginecologie

diploma in ecografie obstetricala si ginecologie, laparoscopie ginecologica (Strasbourg), infertilitate si reproducere umana asistata, histeroscopie, ecografie generala

dr. Bogdan Staicu

dr. Bogdan Staicu

medic primar obstetrica-ginecologie

competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie, ecografie morfofetala, amniocenteza, biopsie de vilozitati coriale

Morfologie fetala de trimestru I

Ecografia morfofetala de trimestrul I se realizeaza cand sarcina are intre 11 si 14 saptamani. Atunci afli daca bebelusul tau se dezvolta normal sau daca are anumite probleme de crestere, precum si care este probabilitatea ca fatul sa dezvolte un sindrom, cum ar fi Down. Pentru a ne asigura ca bebelusul este sanatos, efectuam diferite masuratori si verificam translucenta nucala, osul nazal, ductul venos si fluxul prin valva tricuspida.

Detalii

Morfologie fetala de trimestru II

Ecografia morfologica din al doilea trimestru se face in saptamanile 19-22 de sarcina. Nu mai tarziu, nici mai devreme. In acest interval, fatul este foarte bine dezvoltat, iar pozitia lui in uter ne permite o vizualizare buna a parametrilor care ne indica daca este sanatos sau daca sufera de o anumita malformatie.

Detalii

Preturi dr. Denisa Nica

Serviciu LEI
Ecografie de sarcina Trim. I 3D/4D + Doppler 300
Ecografie de sarcina Trim. II 3D/4D + Doppler 450
Ecografie de sarcina Trim. III 3D/4D + Doppler 450
Ecografie biometrica sarcina 250

Preturi dr. Bogdan Staicu

Serviciu LEI
Ecografie de sarcina Trim. I 3D/4D + Doppler 350
Ecografie de sarcina Trim. II 3D/4D + Doppler 550
Ecografie de sarcina Trim. III 3D/4D + Doppler 550
Biometrie 250
Amniocenteza 1800
Biopsie de vilozitati coriale 1800