Clinica Ana Medical Center – Ploiesti

Sarcina gemelara a Mihaelei, dupa endometrioza si FIV

Fertilizarea in Vitro este o sansa reala pentru cuplurile care nu pot avea copii. Cazurile pentru care se ajunge la aceasta procedura sunt variate:

  • de natura feminina - endometrioza, rezerva ovariana redusa, probleme cu uterul sau cu trompele uterine (insuficienta ovariana prematura, fibroame uterine, lipsa trompelor uterine), probleme cu ovulatia, probleme cu anticorpii care dauneaza ovulelor, ligaturarea trompelor etc.

 

  • de natura masculina - numar mic de spermatozoizi (oligospermie), probleme cu anticorpii care dauneaza spermei sau ovulelor, inabilitatea spermei de a penetra sau de a supravietui in mucusul cervical, inversarea vasectomiei.

Oferta Clinicii Medimall Atena, partenerul nostru de incredere

Am obtinut pentru tine cel mai bun cost pentru fertilizare in vitro.

O reducere de 60% din pretul initial - de la 3000 de euro la 1100 de euro!

Detalii oferta

Procedura de fertilizare in vitro

Pasul 1 – stimularea superovulatiei
Pasul 2 – recoltarea ovulelor
Pasul 3 – fertilizarea ovocitelor
Pasul 4 - cultura embrionarea
Pasul 5 - transferul embrionar  

Trombofilia, una dintre cele mai mari temeri ale femeii insarcinate

Trombofilia este una dintre marile spaime ale gravidelor moderne. Reprezinta o tendinta anormala a sangelui de a forma cheaguri in interiorul vaselor de sange. Daca nu este o predispozitie ereditara, aparitia acestei boli poate fi declansata de fumat, anticonceptionale, sedentarism prelungit sau de mersul la altitudini prea mari.

Afla mai multe

Rezerva ovariana. Cum o ajutam atunci cand e insuficienta?

Rezerva ovariana reprezinta capacitatea ovarelor de a produce ovulele necesare procesului de reproducere. Cand vorbim despre rezerva ovariana nu ne referim doar la numarul de foliculi, ci si la calitatea lor. Cum afli care este rezerva ta si ce ai de facut atunci cand e pe terminate, ne spune dr. Denisa Nica, medic primar obstetrica-ginecologie. 

Afla mai multe


 

Expertul Acasa.ro, dr Denisa Nica: Prima vizita la specialistul in probleme de fertilitate

Prima vizita la specialistul in probleme de fertilitate ar trebui sa aiba la loc dupa un an de incercari nereusite de a obtine o sarcina, daca femeia are 32, poate 35 de ani, sau dupa 6 luni de incercari fara rezultat, daca femeia are peste 35 de ani. De ce spunem “femeia” si nu “cuplul”? Pentru ca, din pacate, rezerva ovariana a femeii scade drastic dupa 35 de ani, iar in jurul varstei de 40 de ani tinde sa se prabuseasca, iar sansele ei de a deveni mama se indreapta spre zero.

Citeste mai mult

Testimonial: Mamica de Matei